Despre noi

Flower Garden Design Timisoara – intretinere si amenajari de spatii verzi

Flower Garden Design va confera siguranta ca veti avea gradina amenajata de profesionisti instruiti si specializati in proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi atat la particulari cat si pe domeniul public. Specializarea si experienta in amenajari de spatii verzi, proiectare si peisagistica au dus la obtinerea unui portofoliu impresionant de clienti cu adevarat multumiti de serviciile noastre.

Echipa noastra este formata din profesionisti: ingineri horticultori, peisagisti si gradinari, mereu pregatiti sa gaseasca cea mai buna solutie pentru amenajarea si intretinerea spatiului dumneavoastra, raspunzand tuturor provocarilor. Dispunem de utilaje profesionale specializate pentru amenajari de spatii verzi.

Intretinerea spatiilor verzi se pot face periodic, prin semnarea unui contract de prestari servicii, astfel clientul va beneficia de preturi foarte atractive.  Pentru interventii ocazionale de intretinere sau amenajarii de spatii verzi, pretul se va calcula in functie de complexitatea lucarii si timpul alocat.

Servicii:

  • tuns gazon, taiat buruieni cu trimer, inlaturarea buruienilor din spatiile cu flori
  • toaletat copaci, tuns gard viu, sapat pamant, adunat frunze.