Serviciile oferite pentru intretinere si amenajari de spatii verzi

Amenajari spatii verzi

Amenajam spatii verzi de mari sau mici dimensiuni, dupa dorinta clientului. Venim cu propuneri personalizatesi mereu reusim sa avem idei menite sa transforme munca intr-o placere.

Intretinere spatii verzi

Toti cei indragostiti de culoare verde a naturii cunosc faptul ca intretinerea spatiilor verzi necesita o munca constanta. De multe ori din lipsa de timp nu poti intretine o gradina asa cum ai dori, dar noi te asiguram ca suntem ajutorul tau de nadejde.

Amenajari spatii verzi mari

Amenajarile de spatii verzi mari au devenit specialitatea noastra inca de la infintarea firmei. Avem proiecte cu care ne mandrim si care ne-au adus in portofoliu clienti multumiti. Am reusit sa amenajam parcuri, gradini cu suprafete foarte mari si putem recunoaste cu mandrie ca fiecare reusita in parte a devenit cartea noastra de vizita.

Amenajari spatii verzi mici

Chiar si un spatiu mic lipsit de culoare si neatractiv, noi il putem transforma intr-un spatiu verde de invidiat. Pornind de la dorinta clientului, transformam proiecte personaliazate pentru spatiile verzi mici in oaze de relaxare.

Renovari de spatii verzi

Se intampla adesea ca un spatiu verde amenajat cu ani in urma sa nu mai fie atat de atractiv. In acest moment intervenim cu noi idei si proiecte pentru renovarea de spatii verzi.

Vanzare de pomi si plante

Comercializam pomi fructiferi si ornamentali. In functie de solul si zona in care urmeaza sa fie plantati, noi va recomandam cele mai bune soiuri. Daca doriti sa oferiti culoare spatiilor verzi, noi va punem la dispozitiei flori.